Det var oerhört länge sedan jag skrev något här, tiden har gått till att skrolla och dela och reflektera på andra uppkopplade ställen istället.

Men, eftersom att det är väldigt många som har hört av sig och frågat, så tänkte jag göra en liten återkomst till el bloggish (tre år av spanska-lektioner har absolut inte lärt mig någonting) för att förklara läget med andra boken i Imperiet-serien.

Jag sitter, faktiskt, i detta nu och jobbar med uppföljaren till Brännmärkt, men det är tyvärr just i det här stadiet vi är i – under produktion. Det finns alltså inte ett bestämt releasedatum för boken. Det finns inte ens ett färdigställt manus ännu.

Jag vet, jag vet. Jag är lika frustrerad som ni är. Jag hade också gärna sett att bok 2 var i era händer nu och inte fast på min datorskärm.

Anledningen till varför det tagit så lång tid för boken att komma till är många, men den främsta anledningen är jag. För ett år sedan blev jag utbränd och deprimerad och det gick ut över mitt skrivande. Allt jag satte på papper blev skit och inte ens min förläggare kunde rädda det. (Hint, ta er psykiska hälsa på allvar, det suger att behöva börja om på nytt efter att hjärnan fått en meltdown.)

Men nu är (nästan) alla hjärnceller på plats igen och boken håller på att ta sin form. Det är dock en ganska lång väg kvar tills den lämnar min datorskärm för era händer.

Jag hoppas ni är lika ihärdiga i att läsa den då, som ni är nu <3

PS. För att hålla er mer uppdaterade kan ni följa mig på Facebook (här) eller Instagram (här).

xoxo
Your Theta-girl

Familjen har blivit större sen vi hördes senast <3